miércoles, 6 de junio de 2018

Recorregut geoturístic pel Camp de Tarragona

David Rabadá Vives nos propone un recorrido geoturístico muy interesante para nosotros, por cuanto tiene contenidos relevantes en Arqueología.

Aquest curs homologat pel departament d'Ensenyament equival a 15 hores de formació permanent. Durant el mateix realitzarem un bell itinerari pel Camp de Tarragona, tot per assaborir llurs paratges, patrimoni històric i geologia. En aquest sentit incorporarem visites al món romà, medieval i modernista per tal d'enriquir les parades geològiques. Per abaratir despeses d'agència de viatges farem els desplaçaments en cotxes particulars i les reserves de pernoctacions seran a càrrec dels participants. En una anterior ocasió els assistents venien i tornaven cada dia. Caminar? No gaire, però cal portar calçat còmode, aigua, alguns queviures per picar i roba còmode. Buscarem llocs per dinar.
Per a més informació: 639570386 o david.rabada@secundaria.info



Codi curs 183409
Professorat Dr. David Rabadà Vives, geòleg.
Data del 9 al 13 de juliol.
Dies de dilluns a divendres

Total hores 15
Preu
Col·legiat68,00€
No col·legiat98,00€
Suplement15,00€


CONTINGUTS

(consulta doc. adjunt per a més detalls i imatges)
Dia 1. Antigues serralades i la formació de les actuals depressions (coll de Lilla i vall del riu Gaià). Aprofitament del terreny pels romans i medievals (columbari romà, pous de la neu i opcionalment celler de Vila-rodona).
Dia 2. El Camp de Tarragona en època dels dinosaures (la Riba i Alcover).  Visita, si hi ha temps, al Museu d’Alcover o al Museu de Vila-rodona.
Dia 3. Platges de fa vint milions d’anys i grans esllavissades submarines (Vilabella i el Catllar). Possibilitat, si tenim temps, de visitar el monestir gòtic de Santes Creus i el seu bosc de ribera declarat bé d’interès nacional.
Dia 4 i 5. Fons marins al Camp de Tarragona (de la platja Llarga a la platja de la Mora). Bany opcional.

Inscripció:
http://www.cdl.cat/cursos-i-activitats?of=676
Codi curs 183409


No hay comentarios: